Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Of u getrouwd bent of samenwoont, bij het scheiden der wegen komen er vrijwel altijd praktische en juridische problemen op uw pad. Onze echtscheidingsadvocaten staan u op discrete wijze terzijde. Bij uw echtscheidingsverzoek, bijvoorbeeld, maar ook bij onderhandelingen over een eventuele omgangsregeling en de alimentatieregeling.

Scheidingsbemiddeling

Onze echtscheidingsadvocaten kunnen de belangen van één van beide partners behartigen, maar hebben ook waardevolle ervaring als onpartijdige scheidingsbemiddelaar. In onze benadering zullen we altijd proberen escalatie te voorkomen, ook als de emoties hoog oplopen. Mensenkennis, inlevingsvermogen, juridische expertise. Daarmee onderscheiden onze echtscheidingsadvocaten zich op terreinen als: – Opstellen van echtscheidingsconvenant – Opstellen van scheidingsverzoek – Onderzoek en onderhandelingen omgangsregelingen – Vaststellen van alimentatieregelingen

Juridische nazorg bij echtscheiding

Na een goed geregelde echtscheiding kunnen zich in een later stadium toch problemen voordoen. Denk aan wijzigingen in de alimentatie- en omgangsregeling of een nieuw huwelijk van uw ex-partner. Ook in deze gevallen zijn onze gespecialiseerde advocaten u behulpzaam. Een aantal van onze echtscheidingsspecialisten is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (VFAS) en geregistreerd bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Drenthe: mevrouw mr. Laura Ahlers
Friesland: mevrouw mr. Laura Ahlers
Groningen: mevrouw mr. Jildou van der Werf
Groningen: mevrouw mr. Annette Kroon

Meer informatie: Personen- en familierecht