Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Verkeersstrafrecht

Het verkeersstrafrecht is het onderdeel van het strafrecht dat zich bezighoudt met het verkeer. De meest bekende voorbeelden zijn natuurlijk te snel rijden of rijden onder invloed. Ook vallen het veroorzaken van een ongeval of dood door schuld in het verkeer onder verkeersstrafrecht.

Bel voor gratis advies: 0592-393333
(Ook buiten kantooruren)

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht. Als bijvoorbeeld uw rijbewijs is ingevorderd, dan kunnen zij u helpen bij het terugvragen van het rijbewijs door het indienen van een klaagschrift.

Vaak loopt er naast de strafrechtelijke procedure ook nog een procedure bij het CBR. Het CBR kan bijvoorbeeld deelname aan een Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer opleggen of deelname aan een rijgeschiktheidsonderzoek. Ook voor dit deel van het verkeersstrafrecht kunt u bij onze advocaten terecht. Zij hebben al tal van cliënten met succes voorbereid op de verschillende onderzoeken van het CBR.

Ook voor verkeersdelicten die hiervoor niet zijn beschreven kunt u bij onze advocaten terecht. Zij staan u met maatwerk bij voor het specifieke verkeersdelict waarvan u verdacht wordt.

Rijbewijs ingevorderd?

Rijden onder invloed

Te snel gereden

Rijbewijs ingevorderd door drugs

Rijbewijs ingevorderd en CBR

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.