Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
VAN ADVIES OVER HUURVERHOGING TOT ONTRUIMING

Zowel huurders als verhuurders hebben rechten én plichten. Omdat de wetgeving niet altijd even helder is, liggen misverstanden en meningsverschillen op de loer. En als die doorsudderen, beland je al snel in een (juridisch) conflict.

“Voor mij was die huurverhoging onacceptabel. Door bemiddeling van een advocaat van Trip hoefde de rechter er uiteindelijk niet aan te pas te komen.”

Onze huurrecht advocaten hanteren als vuistregel dat zij eerst proberen conflicten te voorkomen. Door te luisteren en te praten. Om partijen tot elkaar te brengen. Is overeenstemming niet mogelijk, dan gaan we tot het uiterste om uw belangen te verdedigen.

Deugdelijk en waterdicht contract

U kunt rekenen op een degelijk juridisch advies over elk onderwerp dat binnen de kaders van het huurrecht valt. Dat geldt voor zowel onroerende als roerende zaken. Dus ook voor de huur of lease van een fiets, auto of vrachtwagen. Hoe stelt u een deugdelijk en waterdicht huurcontract op? Wat zegt de wet over huurprijzen, onderhoudsverplichtingen en aansprakelijkheden? Op welke voorwaarden kan een huurcontract of een leasecontract worden ontbonden? Waar moet ik rekening mee houden bij een ontruiming? Onze sectie Huurrecht heeft antwoord op alle vragen van huurders en verhuurders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Drenthe: de heer mr. Marco Dijsselhof
Friesland: de heer mr. Elmer van der Kamp
Groningen: mevrouw mr. Birgit Gruppen