Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
GEEF JE AMBITIE DE RUIMTE

Werken bij Trip betekent werken bij de marktleider van Noord-Nederland. Bij een dynamisch kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Met onze cliënten uiteraard, maar zeker ook met onze collega’s. Professionals van divers pluimage. Met in elk geval één overeenkomst: passie voor hun vak. Collega’s die elkaar inspireren bij het oplossen van complexe vraagstukken. Betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij Trip betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van zakenblad Incompany. Bijna vijfduizend zakelijke beslissers zetten Trip op de derde plaats op de lijst van beste dienstverleners! Dat is met nadruk een teamprestatie. Maar werken bij Trip betekent nog veel meer.

We leren nog elke dag

Dat je je bul op zak hebt, betekent niet dat je opleiding is afgelopen. In de wereld van het recht kun je immers niet stil blijven staan. Je moet constant op de hoogte zijn van de laatste wetgeving en jurisprudentie om voor je cliënten het hoogst haalbare resultaat te halen. Daarom volg je bij ons geregeld cursussen om je persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen. Dat geldt trouwens voor ons allemaal. En natuurlijk leren we van elkaar, elke dag opnieuw.

We zijn specialisten

Om kwaliteit op maat te kunnen leveren, werken de juristen van Trip in secties met elk hun eigen specialisatie. Zij komen regelmatig bijeen om jurisprudentie, nieuwe inzichten en cases te bespreken, zodat cliënten altijd een zo compleet mogelijk, objectief en persoonlijk juridisch en notarieel advies krijgen. Als een zaak daar om vraagt, werken we vanuit verschillende specialisaties nauw met elkaar samen om voor onze cliënten synergie te creëren.

Meer dan werken alleen

Er is meer in het leven dan werken. We organiseren geregeld activiteiten met collega’s, per sectie, per vestiging of voor het hele kantoor. Een diner, musical, BBQ, sportdag … verzin het maar! Ieder jaar organiseren de medewerkers zelf een meerdaagse buitenlandse reis. Ook nemen we jaarlijks met twee of drie teams deel aan de 4Mijl van Groningen en aan diverse andere sportevenementen.

Op zoek naar ondernemende collega’s?

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende collega’s. Jij ook? Beschik jij over een helder analytisch vermogen en passie voor het vak, en heb je ‘iets’ met Noord-Nederland? Sta jij voor je mening, maar weet je ook wanneer je moet luisteren naar anderen? Heb jij een gezond gevoel voor humor en een stevige portie relativeringsvermogen? En heb je zin om flink de handen uit de mouwen te steken? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Anne Engelage