Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
VAN SAMENWONEN OF TROUWEN TOT SCHEIDEN

Wat past beter bij uw persoonlijke situatie: trouwen in gemeenschap van goederen of op huwelijkse voorwaarden? En stel dat u en uw partner besluiten samen te gaan wonen, is het dan raadzaam om een fiscaal partnerschap aan te gaan of een samenlevingscontract af te sluiten? U hebt er ongetwijfeld al over nagedacht. Onze juristen denken vanuit hun expertise met u mee.

Rechtsgeldig, waterdicht

Van samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden tot het opstellen en afwikkelen van uw of uw beider testament. U wordt vlot, discreet en plezierig geholpen bij serieuze kwesties. U krijgt allereerst een passend advies en een heldere toelichting. Vervolgens zetten we alles voor u op papier. Rechtsgeldig en waterdicht. Zodat u uw gezamenlijke toekomst ook wat het zakelijke deel betreft onbezorgd tegemoet kunt zien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Friesland: de heer mr. Gerrit Mulder
Groningen/Drenthe: mevrouw mr. Fleur van de Venne

Juridisch advies en bemiddeling bij echtscheiding

Mensenkennis, inlevingsvermogen, juridische expertise. Daarmee onderscheiden onze echtscheidingsadvocaten zich als zij ondersteuning bieden bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant of scheidingsverzoek en het vaststellen van omgangs- en alimentatieregelingen. Onze echtscheidingsadvocaten kunnen de belangen van één van beide partners behartigen, maar hebben ook waardevolle ervaring als onpartijdige scheidingsbemiddelaar of mediator.

Mediation

Als u en uw partner in goed overleg uit elkaar willen gaan, kunt u gezamenlijk bij dezelfde advocaat/mediator uw echtscheiding laten regelen. De mediator houdt daarbij de belangen van beide partners goed in het oog. En uiteraard speelt het belang van eventuele kinderen daarbij een grote rol. Al onze echtscheidingsspecialisten zijn (aspirant-) lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en als MfN-registermediator ingeschreven in het MfN-register (Mediators Federatie Nederland).

Na de echtscheiding

Na uw echtscheiding kunnen zich altijd problemen voordoen, hoe goed uw zaken ook geregeld zijn. Denk aan wijzigingen in de alimentatie- of omgangsregeling of een nieuw huwelijk van uw ex-partner. Ook in deze gevallen zijn onze gespecialiseerde juristen u graag van dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Friesland: mevrouw mr. Laura Ahlers
Groningen: mevrouw mr. Jildou van der Werf
Groningen: mevrouw mr. Annette. Kroon
Drenthe: mevrouw mr. Laura Ahlers

Meer informatie: Particulieren