Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sectie Strafrecht

De sectie Strafrecht is gespecialiseerd in het strafrecht voor ondernemingen, maar ook particulieren staan wij met de nodige regelmaat bij. Onze expertise beslaat het bijzondere (financiële) strafrecht alsook het commune strafrecht. Wij weten welke rechten u of uw onderneming als verdachte heeft en het is onze taak om u daar zo snel mogelijk op te wijzen.

Aanhouding, voorlopige hechtenis, beslaglegging op uw vermogen of een inval door de FIOD. Het strafproces kent een keur aan verregaande en ingrijpende dwangmiddelen. Gedegen juridische bijstand is dan noodzakelijk. Onze advocaten staan u gedurende het gehele strafproces bij: vanaf de opsporingsfase door politie en justitie tot en met de zitting bij de rechter.

Daarbij hanteren onze advocaten een ruime blik op de zaak, verliezen we de verschillende belangen die u of uw onderneming heeft niet uit het oog en adviseren we u telkens gericht. Zo kan een verdenking gevolgen hebben voor uw lopende financieringen of een schikking voor toekomstige aanbestedingen. Samen met u gaan we op zoek naar de, onder omstandigheden, beste uitkomst en staan we u ook op dat gebied met raad en daad bij.

Maar ook als u op andere wijze geconfronteerd wordt met het strafrecht bent u bij Trip aan het juiste adres. Vanuit onze strafadviespraktijk adviseren wij u graag gericht om fraude of sanctionering te voorkomen, staan wij u bij in fiscale (boete)procedures en helpen wij u als gedupeerde bij het verhalen van uw schade.

Ons team bestaat uit vier betrokken advocaten met ieder hun eigen aandachtsgebied en expertise. Neemt u voor meer informatie contact met één van ons op:

Mr. drs. Peter Koops
Mr. Hilda Meijer

Bent u aangehouden en heeft u meteen bijstand nodig? U kunt dan direct bellen met 06-57441465. Onze advocaten kunnen u in dat geval kosteloos van bijstand voorzien.