Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Rijbewijs ingevorderd? We helpen u graag weer op weg.

Bel voor gratis advies: 0592-393333
(Ook buiten kantooruren)
Hoe nu verder?
Uw rijbewijs ingenomen. Hoe nu verder

– Stap 1: In het eerste gratis telefonisch contact bespreken wij uw zaak en bekijken we de kans van slagen.
– Stap 2: Bij een positieve beslissing nemen wij uw zaak in tegen een vast tarief of pro deo, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
– Stap 3: Wij stellen een klaagschrift voor u op en dienen deze in bij de juiste instantie.
– Stap 4: Indien uw rijbewijs bij stap 3 niet terug is, wordt het klaagschrift behandeld ter zitting. Wij staan u daarin bij.
– Stap 5: Na de klaagschriftprocedure volgt doorgaans een strafzaak. Indien gewenst behandelen wij die ook voor u.

Bel voor gratis advies: 0592-393333
(Ook buiten kantooruren)

Als uw rijbewijs is ingevorderd, dan wilt u uw rijbewijs natuurlijk zo snel mogelijk terug. De advocaten van Trip helpen u daarbij. Zij zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en weten als geen ander hoe ze uw rijbewijs terug kunnen krijgen.

Wat veel klanten prettig vinden is dat een eerste telefoongesprek gratis is en wij voor de procedure om het rijbewijs terug te krijgen een vast tarief hanteren. U weet dan meteen waar u aan toe bent. Daarnaast zijn onze advocaten altijd bereikbaar, schakelen wij snel en behandelen wij zaken door het hele land.

 

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   

  De strafrechtadvocaten van Trip staan alle bestuurders bij, ook als u voor pro deo in aanmerking komt. In dat laatste geval betaalt de Staat het grootste gedeelte van de kosten. Wij zoeken voor u uit of u daarvoor in aanmerking komt. U weet dan altijd waar u aan toe bent.

  Rijbewijs ingevorderd
  Ook voor verkeersdelicten die hiervoor niet zijn beschreven kunt u bij onze advocaten terecht. Zij staan u met maatwerk bij voor het specifieke verkeersdelict waarvan u verdacht wordt.

  Invordering door snelheid
  Invordering door alcohol
  Invordering door drugs
  Invordering en CBR

  Wilt u meer weten over de procedure(s) bij een ingevorderd rijbewijs? Klik hier.

   

  Wie zijn wij?
  Met tachtig juristen, verspreid over kantoren in Assen, Groningen en Leeuwarden, vormt Trip Advocaten & Notarissen de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland. Wij staan midden in de Noord-Nederlandse samenleving en zijn vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen.