Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Rijbewijs ingevorderd? We helpen u graag weer op weg.

Als uw rijbewijs is ingevorderd, dan wilt u uw rijbewijs natuurlijk zo snel mogelijk terug. De advocaten van Trip helpen u daarbij. Zij zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en weten als geen ander hoe ze uw rijbewijs terug kunnen krijgen. 

Wat veel klanten prettig vinden is dat een eerste telefoongesprek gratis is en wij voor de procedure om het rijbewijs terug te krijgen een vast tarief hanteren. U weet dan meteen waar u aan toe bent. Daarnaast zijn onze advocaten altijd bereikbaar, schakelen wij snel en behandelen wij zaken door het hele land.

De advocaten van Trip staan zowel zakelijke rijders bij als bestuurders die in aanmerking komen voor pro deo. In dat laatste geval betaalt de Staat het grootste gedeelte van de kosten. Wij zoeken voor u uit of u daarvoor in aanmerking komt. U weet dan altijd waar u aan toe bent.

Rijbewijs ingevorderd? Weet dan dat wij u snel weer op weg helpen. Bel ons gerust voor vrijblijvend advies op 0592-393333. U krijgt dan direct een advocaat aan de lijn waarmee u uw zaak kunt bespreken.

U kunt ook uw gegevens achterlaten en dan bellen wij u direct terug.