Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Met tachtig juristen, verspreid over kantoren in Assen, Groningen en Leeuwarden, vormt Trip Advocaten & Notarissen de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland. Wij staan midden in de Noord-Nederlandse samenleving en zijn vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen.

Juridisch advies op elk specialistisch terrein

Onze advocaten en (kandidaat-) notarissen zijn bovendien thuis in uiteenlopende branches en sectoren. Een inspirerende mix van aanstormend talent en senioriteit verleent onze praktijk een bijzondere dynamiek. We zijn thuis in het Nederlandse recht, maar ook in het internationale recht. Alle relevante juridische specialismen zijn aanwezig. Dat is prettig voor u, want dat betekent dat de beste juristen met specifieke kennis zich in uw dossier verdiepen.

Eerst luisteren, dan oplossen

Met onze juridische adviezen staan we bedrijven en overheden terzijde, verenigingen, stichtingen, gezondheidsorganisaties en andere instanties zonder winstoogmerk en – last but not least – particulieren. Van bestuursrecht tot ambtenarenrecht, van arbeidsrecht tot insolventierecht, van informaticarecht tot milieurecht, van familierecht tot economisch strafrecht. Onze juristen luisteren vanuit de juiste kennis en achtergrond naar uw verhaal.

Dit zijn onze manieren

We gaan voor het hoogst haalbare. Voor onszelf, maar op de eerste plaats voor u. Met als belangrijkste kenmerken:
– Geen grote woorden of juridische hocus pocus,
– Aandachtig en analyserend,
– Gedegen juridisch advies, gebaseerd op onderzoek, kennis en haalbaarheid,
– Een kansrijk strijdplan.
Ons basisprincipe: voorkomen is beter dan genezen.