Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Trip Advocaten & Notarissen trekt opnieuw ervaren juristen aan.

Opnieuw heeft Trip Advocaten & Notarissen een aantal ervaren juristen aangetrokken. De continuering van optimale kwaliteit heeft onze constante aandacht. We stellen dan ook graag de volgende advocaten aan u voor.

WIARDA GEELHOED | OVERHEIDSPRAKTIJK

Met ingang van 1 juni jl. is de overheidspraktijk uitgebreid door de komst van Wiarda Geelhoed. Zij zal zich met name gaan bezighouden met staatssteun en mededingingsrecht. Wiarda heeft onder meer gewerkt als advocaat bij Dentons Boekel en als coördinerend jurist bij het Ministerie van Economische Zaken. In de laatste functie heeft ze regelmatig het noorden bezocht voor juridische kwesties met betrekking tot grote energie(infrastructuur)projecten. Naast haar rechtenstudie in Utrecht heeft ze de Grotius Academie Specialisatieopleiding Europees en Nederlands Mededingingsrecht gevolgd.

YNZE TALSTRA | ONDERNEMINGSRECHT

Al sinds een paar maanden is de sectie ondernemingsrecht uitgebreid door de komst van Ynze Talstra. Ynze heeft gestudeerd in Nijmegen en aan de rijksuniversiteit in Groningen en heeft de Grotius Academie Specalisatieopleiding Insolventierecht cum laude afgerond. Daarnaast is Ynze lid van de vereniging van insolventierechtadvocaten (INSOLAD). Na acht jaar bij Dommerholt in Heerenveen te hebben gewerkt, houdt hij zich nu in Assen en Groningen bezig met ondernemingsrecht en insolventierecht. Daarnaast treedt Ynze op als curator in faillissementen en surseances.

ALE VAN DER WIELEN | ONDERNEMINGSRECHT

In Leeuwarden is de sectie ondernemingsrecht uitgebreid door de komst van Ale van der Wielen. Ale is na zijn rechtenstudie in Groningen zijn carrière als advocaat gestart bij Van der Sluis Van der Zee & Kalmijn Advocaten in Leeuwarden. Daarna is hij als ondernemings- en insolventierechtadvocaat aan de slag gegaan bij Dommerholt Advocaten. Ale heeft de Grotius Academie Specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht gevolgd. Met deze ruime ervaring op zak, zal hij nu in Leeuwarden het team versterken.