Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Hoe biedt u uw onderneming de Corona-crisis het hoofd?

Als ondernemer hebben de Corona-maatregelen enorme impact op uw bedrijfsvoering. De continuïteit van uw bedrijf kan ineens onzeker worden. Personeelsproblemen, liquiditeitsproblemen etc. Daar waar mogelijk willen we u in deze onzekere tijden zoveel mogelijk helpen door het geven van informatie

Werktijdverkorting, extra krediet en uitstel van het betalen van belastingen, allemaal nuttige maatregelen om uw onderneming de Corona-crisis het hoofd te kunnen bieden. Maar wat als het niet genoeg is? Welke risico’s loopt u en hoe kunt u de schade voor u en uw onderneming zoveel mogelijk beperken? Te denken valt bijvoorbeeld aan het in overleg met de crediteuren bevriezen van (een groot deel van) de schulden in afwachting van het opheffen van de maatregelingen van de regering.

Hoewel nog onduidelijk is hoe onze regering met de effecten van de Corona-maatregelen omgaat, denken wij al graag met u mee om de risico’s te beperken.

Onze ervaren (insolventie)advocaten en bedrijfsadviseurs staan voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden voor uw situatie.

Mr. Jeroen Reiziger (j.reiziger@triplaw.nl – 06 53 77 16 40
Mr. Ynze Talstra (y.talstra@triplaw.nl – 06 51 89 41 22
Christian Glas (c.glas@triplaw.nl – 06 14 88 40 43