Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

(Online) Marketeer

Parttime (30 uur)
Vestigingen: Assen, Groningen en Leeuwarden

Zit jouw hoofd vol creatieve ideeën, ben jij op de hoogte van de laatste marketingtrends en -tools en voer je graag de regie over online campagnes? Wil jij graag jouw stempel drukken op de verdere groei en professionalisering van onze marketinginspanningen? Dan zien wij jou graag als onze nieuwe marketeer!

 

Wie zijn wij?

Met tachtig juristen, verspreid over kantoren in Assen, Groningen en Leeuwarden, vormt Trip Advocaten & Notarissen de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland. Wij staan midden in de Noord-Nederlandse samenleving en zijn vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen.

Werken bij Trip betekent werken bij een dynamisch kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Met onze cliënten uiteraard, maar zeker ook met onze collega’s. Professionals van divers pluimage. Met in elk geval één overeenkomst: passie voor hun vak. Collega’s die elkaar inspireren bij het oplossen van complexe vraagstukken. Betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij Trip betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren.

Dé baan voor jou

Je komt te werken in een klein marketingteam. Samen met je collega Marketeer en met de Business Developer ben jij verantwoordelijk voor het on- en offline vermarkten van de proposities van Trip Advocaten & Notarissen via (online) campagnes, media en events. Dit moet leiden tot versteviging van de zichtbaarheid in de markt en leads voor Business Development en onze advocaten, notarissen en bedrijfsadviseurs.

Dit ben jij

Jij bent toe aan een nieuwe en uitdagende functie, waarbij je veel verschillende werkzaamheden uitvoert, maar waarbij de nadruk ligt op het online op de kaart zetten en houden van Trip via verschillende (social) media kanalen. In 2020 zijn al belangrijke stappen gezet in de aanscherping van onze profilering. In 2021 ronden we de vernieuwing van de huisstijl en website af. Jij zorgt ervoor dat we ook in de toekomst onze tijd vooruit blijven. Wij zijn op zoek naar iemand die kan verbinden, organisatietalent heeft en in communicatie de juiste toon weet te zetten. Je bent een teamplayer met een grote mate van zelfstandigheid die graag de handen uit de mouwen steekt en die voorop wil lopen in de nieuwste online marketingtrends en technieken.

Kernwoorden: scherp, resultaatgericht, organisatie-sensitief, humor, flexibel, pragmatisch en creatief.

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als marketeer in de zakelijke markt (B2B) is een pré
  • Succesvolle ervaring met online campagnes
  • Kennis van SEO/SEA, Google Ads en projectmatig werken
  • Ervaring met organiseren van (online) evenementen. Kennis van het social media landschap
  • Taalkundig sterk

En verder ….

Naast een goede werksfeer bij een solide bedrijf met een sterk merk, biedt Trip Advocaten & Notarissen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om flexibel te werken (zodat je privé en werk optimaal kunt combineren). Je komt terecht in een enthousiast team en krijgt de vrijheid en ondersteuning van ervaren mensen om jezelf te ontwikkelen. Wij kunnen niet wachten om jou onze strategie te vertellen en samen de marketingkalender voor 2021 neer te zetten.

Wil je meer weten over deze vacature neem dan gerust contact op met Joris Bonjer (06-537 65 840) of Astrid van der Boogh (06-104 37 037).

Solliciteren? Stuur jouw motivatiebrief en cv voor 14 december 2020 naar j.bonjer@triplaw.nl