Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Ben jij tussen de 3 tot 5 jaar in het ondernemingsrecht werkzaam als kandidaat-notaris? Heb je affiniteit met maatschappelijke organisaties, semipublieke instellingen en ondernemingen? Dan komt TRIP Advocaten Notarissen graag met jou in contact.

 

Werken bij TRIP Advocaten Notarissen

TRIP is marktleider van Noord-Nederland. Verspreid over kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen steken onze ruim 80 juristen de handen uit de mouwen voor onder andere ondernemingen, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Onze professionals hebben verschillende achtergronden en specialismes, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt telkens opnieuw uit onafhankelijk onderzoek van diverse bureaus. De mix van aanstormend talent en senioriteit zorgt voor een inspirerende dynamiek.

 

Wat ga je doen?

 • In de praktijk van notaris Kanter Breuker ga je onze cliënten, met name onderwijs- en zorginstellingen, overheden en andere (semi)publieke instellingen, adviseren over onder andere (good)governance, structurering, herstructurering, fusie en samenwerking.
 • Je doet inhoudelijk, uitdagend en soms ook pionierend werk in een dynamische en vaak (semi)publieke (openbare) omgeving.
 • Na een vliegende start krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid voor een eigen invulling van je werk.
 • Je bent of wordt specialist in het (semi)publieke domein en houdt tegelijkertijd overzicht over de breedte van het ondernemingsrecht.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een goede basiservaring als kandidaat-notaris (3-5 jaar) in het ondernemingsrecht.
 • Je bent analytisch en kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken.
 • Je kunt cliënten adviseren. Niet alleen over juridische zaken, maar je weet ook verbindingen te leggen met organisatierechtelijke/-inhoudelijke zaken (en/of je wilt dat verder ontwikkelen).
 • Je kunt strategisch, tactisch en evenwichtig denken en optreden (en/of je wilt dat verder ontwikkelen).
 • Je hebt affiniteit met het maatschappelijk domein.
 • Je bent sociaal vaardig en weet door excellente dienstverlening het verschil te maken voor onze cliënten.
 • Je bent specialist, maar kunt ook in de breedte adviseren als dat nodig is.
 • Je bent in staat om te relativeren en reflecteren, zodat je jezelf blijft ontwikkelen.

 

Wat bieden we jou?

 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en worden jaarlijks gebenchmarkt. Mede afhankelijk van de ervaring die je meebrengt proberen we in overleg tot een passend aanbod te komen.
 • Bij TRIP raak je nooit uitgeleerd. Deze vacature voorziet in mogelijkheden tot doorgroei en doorontwikkeling in een specialistische, regionale (en soms bovenregionale) adviespraktijk met grote maatschappelijke relevantie, vooral in zorg, onderwijs en welzijn (volkshuisvesting).
 • De standplaats is Leeuwarden; het werkgebied het noorden van het land.

 

Onze cultuur

Als een van de oudste kantoren van Noord-Nederland is TRIP een begrip in de regio. We zijn ambitieus, nuchter en informeel. We gaan voor het hoogst haalbare, maar dan wel praktisch en zonder lange theoretische beschouwingen. Op ons kantoor staat samenwerking voorop; de samenwerking tussen collega’s van je eigen expertise, maar ook met collega’s van andere expertises en brancheteams. Samen werk je aan uitdagende multidisciplinaire vraagstukken. En samen kom je tot het gewenste resultaat, of zelfs meer dan dat. Ons kantoor gelooft bovendien in een goede balans tussen werk en privé. Soms vraagt een zaak dat er tot in de late uurtjes wordt doorgewerkt, maar daarna is er altijd tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse TRIPmas-feest, de SKI-trip of een zeiluitje op één van de Friese meren.

 

Enthousiast over deze vacature?

Neem dan contact op met Ramon Mensink (06-15271117) of stuur direct jouw motivatiebrief met CV naar r.mensink@triplaw.nl.