Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Algemeen ondersteuner notariaat (fulltime)

Ben jij op zoek naar een ondersteunende functie in het notariaat en wil je werken bij een van de grootste kantoren in het Noorden? In verband met de verdere uitbouw van onze notariële dienstverlening is Trip Advocaten & Notarissen ter uitbreiding van haar ondersteunende team op zoek naar een algemeen ondersteuner voor het notariaat. Heb jij een secretariële achtergrond en wellicht al wat ervaring in het ondersteunen van (kandidaat-)notarissen en/of notarieel medewerkers, dan is Trip op zoek naar jou.

Op het notariaat van Trip wordt gewerkt met belangrijke en vertrouwelijke gegevens. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die zeer accuraat werkt en die beschikt over de zogenoemde ‘helikopterview’. Integriteit staat hoog in jouw vaandel. Als algemeen ondersteuner notariaat zul jij je vooral bezig houden met het ondersteunen van de notariële medewerkers van Trip in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarbij komt een grote verantwoordelijkheid kijken. De focus van je werkzaamheden ligt vooral op het aanmaken van dossiers, het verzenden van de administratieve financiële afwikkeling, het verzenden van afschriften, het verzorgen van her- en narecherches en het bieden van ondersteuning in opstalrechtendossiers. Daarnaast zul je ook reguliere secretariële werkzaamheden, zoals het verzorgen van interne en externe communicatie, voor jouw rekening nemen.

Jij beschikt over:

  • minimaal een havo- en/of een secretarieel/administratief (mbo3) diploma;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • uitstekende typevaardigheden;
  • een fulltime beschikbaarheid;
  • een tweede natuur om uiterst nauwkeurig te werken.

Wij bieden jou:

  • een baan op een van de grootste advocaten- en notarissenkantoren van Noord-Nederland;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • een interessante en boeiende functie binnen een actieve praktijk;
  • een plek in een ambitieus en goed samenwerkend team.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken op het notariaat van Trip Advocaten & Notarissen in Leeuwarden? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae naar s.v.d.beek@triplaw.nl. De sluitingstermijn voor deze vacature is gesteld op vrijdag 4 januari 2019. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Soraya van der Beek via 058-2347347.