Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
UITDAGING VOOR STUDENTEN MET AMBITIES

Wil je zien en beleven hoe onze organisatie functioneert en wat voor mensen er werken. Popel je om kennis te maken met de rechtspraktijk van alledag, op een kantoor dat middenin de samenleving staat? We maken met plezier tijd vrij voor studenten met ambities. We organiseren van alles, vaak in samenwerking met de studieverenigingen JFV, SGOR, Diephuis en Vevonos. Je kunt bij jouw studentenvereniging informeren naar de activiteiten en inschrijfmogelijkheden.

Kennismakingslunches

Misschien ben je al bezig je te oriënteren en misschien heb je het nog veel te druk met het studentenleven. Maar op een gegeven moment moet je gaan bedenken wat je wilt. Wil je advocaat of (kandidaat-)notaris worden? Wil je de rechterlijke macht in? Of trekt het bedrijfsleven je meer? We snappen dat je overal even binnen wilt kijken. Even de sfeer proeven. Misschien kijken of het een geschikt stagekantoor is. Of misschien ben je gewoonweg nieuwsgierig.

Eet een broodje mee

Om je te helpen met je oriëntatie en je de kans te geven eens een blik te werpen in onze keuken, vragen we je eens vrijblijvend bij ons aan te schuiven. Maak kennis met onze juristen en vraag ze de hemd van het lijf.

Interesse?

Stuur een e-mail aan Astrid van der Boogh en je ontvangt een uitnodiging voor een informele lunch.

Trip Talentendag

De jaarlijks terugkerende Trip Talentendag is dé kans om kennis te maken met de mensen van Trip en om een kijkje te nemen in de keuken van het grootste kantoor van Noord-Nederland. Het is tevens de enige business course van het noorden. Tijdens deze intensieve dag treed je met een team studenten op als adviseur van een klant met een complex probleem. Deze casus is gebaseerd op een zaak uit onze eigen praktijk. Een uitstekende mogelijkheid dus om te ontdekken wat werken als advocaat of notaris bij Trip inhoudt.

Schrijf je in

Ben jij in staat je juridische kennis in praktijk te brengen en het probleem van je cliënt op te lossen? Als jij bijna klaar bent met je studie Nederlands recht of notarieel recht, de ambitie hebt voor een mooie carrière als advocaat of notaris en niet terugdeinst voor een hectische praktijk met complexe juridische dossiers, dan is de Trip Talentendag een uitdaging die helemaal bij jou past!

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Astrid van der Boogh

Elders op deze site vind je meer informatie over werken bij ons of over onze sollicitatieprocedure.