Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
UITDAGING VOOR STUDENTEN MET AMBITIES

Wil je zien en beleven hoe onze organisatie functioneert en wat voor mensen er werken. Popel je om kennis te maken met de rechtspraktijk van alledag, op een kantoor dat middenin de samenleving staat? We maken met plezier tijd vrij voor studenten met ambities. We organiseren van alles, vaak in samenwerking met de studieverenigingen JFV, SGOR, Diephuis, Vevonos en LISA. Je kunt bij jouw studentenvereniging informeren naar de activiteiten en inschrijfmogelijkheden.

Kom je met ons kennismaken?

Misschien ben je al bezig je te oriënteren en misschien heb je het nog veel te druk met het studentenleven. Maar op een gegeven moment moet je gaan bedenken wat je wilt. Wil je advocaat of (kandidaat-)notaris worden? Wil je de rechterlijke macht in? Of trekt het bedrijfsleven je meer? We snappen dat je overal even binnen wilt kijken. Even de sfeer proeven. Misschien kijken of het een geschikt stagekantoor is. Of misschien ben je gewoonweg nieuwsgierig.

Interesse?

We nodigen je graag uit voor een nadere kennismaking onder het genot van een kop koffie. Stuur een e-mail aan Anne Engelage en zij neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Elders op deze site vind je meer informatie over werken bij ons of over onze sollicitatieprocedure.