Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Per 1 januari 2020 treedt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (‘WNRA’) in werking. Met ingang van 1 januari 2020 vallen ambtenaren onder een nieuw regime. Zij krijgen vanaf dat moment geen aanstelling meer, maar een arbeidsovereenkomst. Dit betekent dat er hele andere regels gaan gelden voor mensen die bij de overheid werken. De transitie zal voor overheidsorganisaties veel vragen opwerpen en zal ook tot gevolg hebben dat HRM-afdelingen van overheidsorganisaties processen anders moeten gaan inrichten. Trip bereidt u graag voor op de komst van de WNRA.

Heeft u de urgente zaken voor de invoering van de WNRA in Beeld ? Doe de gratis check!

Bestaan er bij u of binnen uw organisatie nog veel vraagtekens over de WNRA? In dat geval biedt onze gespecialiseerde sectie Arbeids- en Ambtenarenrecht u de mogelijkheid om tijdens een interactieve workshop van een uur de hoofdlijnen van het civiele arbeidsrecht met u door te nemen en specifieke vragen te beantwoorden. Trip is als huisadvocaat verbonden aan een groot aantal (semi-) publieke organisaties in het Noorden van het land en is bekend met de gevolgen van de invoering van de WNRA voor uw organisatie. Wij komen voor de workshops graag naar u toe. Interesse? Meld u dan onderaan het bericht aan. Een van onze advocaten arbeidsrecht- en ambtenarenrecht zal binnen 48 uur contact met u opnemen.

Daarnaast biedt Trip Advocaten & Notarissen overheidsinstellingen die per 1 januari 2020 met de WNRA te maken hebben, de mogelijkheid om voor een vast bedrag van € 300,- ex btw uw verzoekschrift te controleren. Uw verzoekschrift wordt onder andere gecontroleerd op juridische argumenten en de kansen op een hoger beroep.

 

Doe de gratis check

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

   

   

  Aanmelden voor een workshop bij u op locatie

   Naam *

   E-mailadres *

   Telefoonnummer *

    

    

   Laat uw verzoekschrift checken

    Naam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer *